друкувати


В Івано-Франківську відбудеться обласний проект «Вишивана, моя Україно!»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-19 11:00:06

22 серпня 2011 р. о 15.00 год. в м.Івано-Франківську на площі перед пам’ятником Івану Франку буде реалізовано обласний проект «Вишивана, моя Україно!» – присвячений до ХХ-річчя Незалежності України. Організатором проекту є молодіжна адміністрація Івано-Франківської області за підтримки голови обласної державної адміністрації М.Вишиванюка.

Метою проекту є популяризація та збереження української національної символіки, виховання у сучасної молоді почуття гордості та поваги до історичних і народних традицій українського народу.

Учасниками дійства буде молодь, представники освітянських та культурно – мистецьких колективів, громадських організацій – всі в національному українському одязі. Кожен з учасників отримає символ української держави – синьо-жовтий прапорець.

Дійство розпочнеться співом національного гімну України. Його, під супровід духового оркестру Івано-Франківського музичного училища ім. Д.Січинського, виконають усі учасники проекту. Продовжить захід культурно-мистецька програма за участю професійних та аматорських колективів Прикарпаття.

Автор: Андрій ЧЕМЕРИНСЬКИЙ
Джерело: Управління культури Івано-Франківської ОДА