друкувати


На Коломийщині відбулася нарада з сільськими, селищними головами

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-12 03:38:47

В залі засідань Коломийської районної державної адміністрації відбулась нарада з сільськими, селищними головами, начальниками відділів і управлінь райдержадміністрації, керівниками установ та організацій. Відкрив нараду голова районної державної адміністрації Михайло Негрич.

Так як у районі активно проходить підготовка до святкування 20-ї річниці незалежності України, Михайло Михайлович першочергово звернув увагу сільських, селищних голів на термінову ліквідацію стихійних сміттєзвалищ в районі.

Про виконання бюджетів місцевого самоврядування за 7 місяців поточного року доповіла начальник відділу доходів і фінансів галузей виробничої сфери та розрахунків за енергоносії фінансового управління райдержадміністрації Ганна Кравчук. До загального фонду бюджету району за 7 місяців 2011 року (без врахування трансфертів) надійшло 15143,8 тис. грн., що складає 106,1 відсоток до плану на відповідний період, або на 862,5 тис. грн. більше. До спеціального фонду бюджету району при уточненому плані на відповідний період 3642,1 тис. грн. (без врахування трансфертів) надійшло 4659,9 тис. грн., що складає 127,9 відсотка або на 1017,7 тис. грн. більше. Заробітна плата працівникам бюджетних установ району виплачена в повному обсязі. Кошти за спожиті енергоносії бюджетними установами району у липні 2011 року профінансовано повністю.

Про реформу системи охорони здоров’я в Україні та в Коломийському районі на період 2011-2014 років доповідав т.в.о. головного лікаря центральної районної лікарні Петро Лесів. Продовжується проводити капітальний ремонт терапевтичного корпусу Коломийської ЦРЛ. за кошти районного бюджету. Відкриті після капітального ремонту в І півріччі 2011 року відділення кардіології, гастроентерології, офтальмології та неврології. Проводились поточні ремонти ЦРЛ, дитячої лікарні, пологового будинку. Відновлено будівництво приміщення нової поліклініки, проводиться корекція проекту будівництва, з державного бюджету виділено на 2011 р. 8 млн грн.

Про зміни до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та про адміністративні послуги доповів начальник відділу розвитку підприємництва, транспорту, зв’язку та комунальної власності управління економіки райдержадміністрації Михайло Лопачак. До Закону України «Про оренду державного та комунального майна» внесено зміни в статті 4 (об’єкти оренди), 9 (порядок укладання Договору оренди), 11 (оцінка об'єкта оренди), 17 (термін договору оренди), 18-1. (ремонт об'єкта оренди), 19 (орендна плата), 21 (зміна розмірів орендної плати).

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА