друкувати


Івано-франківський «Ураган» завершує свій ІІ етап підготовки до нового сезону

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-12 04:00:34

Цієї неділі івано-франківський «Ураган» завершує свій другий етап підготовки до нового сезону. У Польщі за 11 днів франківці запланували аж 8 контрольних поєдинків у різних форматах.

П'ять з них вже зіграні, залишились ще три — у рамках турніру «Beskidy Futsal Cup 2011», що втретє поспіль відбудеться у Бєльсько-Бялій.

У четвер «Ураган» грав з найтитулованішим клубом Польщі — хожувським «Клірексом», що є п'ятиразовим чемпіон країни. 12 серпня чемпіони України зійдуться з «Марвітом», з яким вже обмінялися перемогами у спардеках.

Крім цього, івано-франківці поступились «Рекорду» — 3:4 і двічі врятувались від поразок у матчах з чемпіоном та віце-чемпіоном Польщі — «Академією» з Пнєв і краківською «Віслою Кракбет». Обидва поєдинки завершились результативними нічиїми — 5:5.

На «Кубку Бескидів» також гратиме і львівська «Енергія». Очікується, що саме українські клуби, які є фаворитами своїх груп, можуть зійтися між собою у фіналі польського турніру, що відбудеться вже цієї неділі.

Після повернення додому всього на кілька днів, наступного тижня івано-франківці візьмуть курс на Білорусь. З нагоди 10-річчя МФК «Борисов-900» з 17 по 21 серпня тут пройде міжнародний турнір, де, окрім господарів, «Ураган» зіграє проти чемпіона Білорусі — мінського МАПІДу, а також двох команд російської Суперліги — підмосковних «Митіщ» та «Політєху» із Санкт-Петербурга.

Джерело: Радіо «Західний полюс»