друкувати


Прикарпатські юні боксери вирушили на збори до морського узбережжя

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-09 04:00:21

Ще півсотні прикарпатців вирушили на Чорноморське узбережжя. Однак це не звичайні відпочиваючі. Усі вони — юні боксери. Тут зібрали перспективних представників цього виду спорту з усього Прикарпаття.

Вік учасників делегації найрізноманітніший — це школярі, юніори і молодь. Вони вже встигли належним чином зарекомендували себе на всеукраїнських змаганнях. А федерація боксу Івано-Франківської області натомість подарувала їм мандрівку до моря.

Спортивно-оздоровчі збори на березі моря триватимуть 12 днів. Однак у планах — не лише плавання й засмага. Перш за все — наполегливі тренування тричі на день. Для когось із юнаків такий своєрідний відпочинок стане сюрпризом. Однак серед від’їжджаючих є й такі, хто вже добре знайомий з особливостями спортивного курорту.

У боксерів-початківців чимало амбітних планів, тож готуватися до майбутніх подвигів налаштовані наполегливо. Одразу ж після повернення з курорту Затока школярі вирушать на змагання до гірських Кутів. А молодь у вересні поїде до Бердянська — відстоювати честь Прикарпаття на Чемпіонаті України.

Джерело: Радіо «Західний полюс»