друкувати


У Турці на Коломийщині відбулася зустріч з журналістами центральних ЗМІ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-08 04:40:01

6 серпня 2011 року у с.Турка Коломийського району відбулася зустріч журналістів центральних засобів масової інформації України за участю голови Коломийської райдержадміністрації Михайла Негрича, представників органів місцевого самоврядування, представників засобів масової інформації в рамках прес-туру презентації потенціалу Івано-Франківської області.

Село Турка Коломийського району сміливо можна віднести до найкращих населених пунктів України. Це справді високорозвинуте село з передовими технологіями, якими похвалитися не кожен зможе.

Гордістю села є ЗАТ “Степан Мельничук”, яке очолює Мирослав Червінський. При реорганізації для ефективнішої роботи ЗАТ було створено декілька підрозділів та цехів: консервний, ковбасний, швейний, столярний цехи, пекарня, цегельний і льонопереробний заводі, пилорама, звіроферма.

Гості відвідали центр села Турка, ознайомилися з господарством АТЗТ "Степан Мельничук", експозиціями Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття і музею "Писанка".

Хор Будинку культури зустрів гостей з хлібом-сіллю та піснею. Від голови райдержадміністрації Михайла Негрича учасникам вручено подарункові пакети з презентаційним виданням.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА