друкувати


Учасники україно-польського роверового проекту повернулися з перемогою

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-05 11:00:23

13 учасників міжнародного україно-польського роверового проекту «Про історію і культури України та Польщі мовою бездоріжжя» повернулися в Івано-Франківськ з перемогою.

Ні спека, ні дощ, ні сильний вітер, ні град розміром з мале куряче яйце, не завадили їм подолати на велосипедах шлях довжиною 1100 км за маршрутом Івано-Франківськ–Стрий–Самбір–Уштрики Дольні–Стрижов–Бжеско–Лази-Сідлєц–Баков–Міліч–Нова Суль.

26 липня учасників проекту урочисто зустрічали представники влади, засоби масової інформації та мешканці міста міста Нова Суль. А на в’їзді в місто до колони приєднався староста Новосольського повіту Юзеф Сушинський. Наступного дня відбулася презентація проекту, під час якої його учасники переглядали фото, зроблені під час поїздки, ділилися враженнями від побаченого та пережитого і планували нові подорожі. Урочисте закриття проекту завершилося врученням дипломів, медалей та пам’ятних подарунків.

Всі учасники проекту були нагороджені срібними медалями і тільки шестеро, ті які здолали увесь шлях (1100 км) на велосипедах — золотими. З них: двоє опікунів з польської сторони та четверо представників міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання: Віталій Таборський, Роман Березовський, Ігор Магновський та опікун Олег Данилко.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК