друкувати


«Ураган» розпочав свій другий навчально-тренувальний збір у Польщі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-04 12:15:21

«Ураган» розпочав свій другий навчально-тренувальний збір у Польщі. Втретє поспіль івано-франківська команда тренуватиметься у місті Бєльсько-Бяла, де 11–14 серпня пройде міжнародний турнір «Beskidy Futsal Cup 2011».

Загалом чемпіони України запланували п'ять спарингів з місцевими командами, три з яких відбудуться вже цього вікенду. Розпочнуть підопічні Сергія Гупаленка з дебютантом Екстраліги — «Марвітом», проти якого волею жеребу «Кубку Бескидів» івано-франківці зіграють аж тричі: 4 та 8 серпня — у товариських поєдинках, а 12 серпня — у рамках турніру.

У пятницю «Ураган» зіграє з бронзовим призером Екстракласи та господарем «Кубку Бескидів» — «Рекордом» з Бєльсько Бяли, а у суботу чемпіони України зустрінуться з віце-чемпіоном Польщі — краківською «Віслою».

У Польщі до «Урагану» приєднаються ще два легіонери: Біро Жаде та черговий новачок «Урагану» 31-річний Карліньос, для якого це перший виїзд до Європи. Після підписання контрактів у четвер обидва бразильці поїздом вирушать у Бєльсько-Бялу, де зможуть зіграти у складі чемпіонів України у запланованих товариських матчах.

Джерело: Радіо «Західний полюс»