друкувати


Відбудеться презентація Муніципального енергетичного плану Івано-Франківська

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-03 05:00:40

4 серпня 2011р. о 15-00 год. залі засідань міськвиконкому (каб. 311) відбудеться засідання Координаційного комітету з питань сталого енергетичного розвитку.

На засіданні буде розглядатися енергетична Стратегія м.Івано-Франківська до 2025 р. та проект Муніципального енергетичного плану м.Івано-Франківська на 2011-2015 рр., розроблений Західноукраїнським регіональним навчальним центром (м.Львів) в рамках реалізації проекту «Реформа міського тепло забезпечення в Україні».

Основною метою енергетичної Стратегії м.Івано-Франківська до 2025 року є досягнення енергетичної незалежності м.Івано-Франківська, що є фундаментальною підставою енергетичної безпеки міста.

Виходячи з цього, Муніципальний енергетичний план (МЕП) м.Івано-Франківська має два часових горизонти: стратегічний до 2025 року, і тактичний до 2015 року, - це власне сам МЕП як тактична складова Стратегії.

Метою власне МЕП є досягнення проміжного стану Стратегії на 2015 р. як у секторі споживання, так і в секторі теплогенерації. Обсяги енергоощадності у будівлях розраховані, виходячи з необхідного рівня енергоспоживання відповідно до Стратегії. Заходи в рамках МЕП – це термомодернізація відібраних типових бюджетних та житлових будівель і часткова модернізація системи теплопостачання з введенням до паливного балансу альтернативних і місцевих видів палива.

Для ознайомлення з анотацією проекту натисніть сюди.

Джерело: www.mvk.if.ua