друкувати


Івано-Франківщина представить себе на «Барвистій Україні-2011»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-03 10:00:50

Створено організаційний комітет з підготовки матеріалів до експозиції Івано-Франківщини для участі у щорічній всеукраїнській виставковій акції «Барвиста Україна», що проходитиме 16-19 серпня у національному виставкому комплексі «Експоцентр України».

Голова оргкомітету перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Плавюк. До складу оркомітету увійшли начальник головного управління освіти і науки ОДА Зінаїда Болюк, начальник управління культури ОДА Володимир Федорак, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Олексій Голубчак, голови Долинської та Коломийської РДА Петро Шкутяк і Михайло Негрич, президент Івано-Франківської торгово-промислової палати Василь Гуменюк, гендиректор ОТБ «Галичина» Ольга Бабій та інші.

Новоствореному виставковому оргкомітету розпорядженням ОДА доручено «здійснити якісну підготовку» устаткування та промоційних матеріалів для формування експозиції Івано-Франківської області на відведеній виставковій площі. Відповідальний виконавець - головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв»язків та інвестицій ОДА .

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА