друкувати


Профілактичний рейд привів до зброї і нелегала

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-02 06:57:44

«Це я вдало зайшов». Словами героя відомої радянської кінокомедії можна охарактеризувати результати профілактичного відпрацювання, яке співробітники івано-франківської міської міліції провели в обласному центрі в ніч з 30 на 31 липня.

В ході рейду, - розповів заступник начальника Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ Валентин Данилюк, - було перевірено 25 закладів громадського харчування та торгівлі, 328 осіб, що перебувають на міліцейському обліку, 18 власників вогнепальної зброї.

Як наслідок, правоохоронцями було затримано одного нелегального мігранта, вилучено дві одиниці вогнепальної мисливської зброї, що перебувала у незаконному обігу, та складено 82 протоколи про адміністративні правопорушення.

В переважній більшості виявлені співробітниками міліції в ході рейду адміністративні правопорушення стосувались вчинення дрібного хуліганства (41 адмінпротокол), порушення ліцензійних правил торгівлі алкогольними напоями, проживання без паспорту та прописки та куріння у громадському місті (по 4 протоколи).

Загалом же, як стверджує пан Данилюк, співробітниками міліції обласного центру минулого тижня було складено 524 протоколи про адміністративні правопорушення, в тому числі 13 – за керування транспортними засобами в нетверезому стані.

Автор: Сергій БІЛИЙ