друкувати


«Крокус» + «Тайстра» = благодійна акція – одяг безкоштовно

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-22 11:00:47

Часто ми спостерігали, як складно сьогодні багатьом людям з інвалідністю забезпечити себе елементарно необхідним для життя – одягом. Ця проблема торкається не тільки цієї категорії людей. Адже часто можна зустріти людей, що знаходиться за межею бідності біля смітників, де вони підбирають викинуті речі. Осуджувати їх за це ми не маємо морального права, не відаючи причини таких вчинків. Адже разом з цим ще є багато життєво необхідних витрат, з якими і забезпеченим людям часто справитись нелегко. А думати, як допомогти їм у скрутний час – це кожному з нас підсилу.

Проаналізувавши ситуацію, голова правління Коломийського міського благодійного фонду «Крокус» Любов Масевич запропонувала директору Коломийського центрального ринку «Тайстра» Петрові Гайовому провести спільну акцію – відкрити пункт видачі одягу для малозабезпечених та людей з інвалідністю безкоштовно. Пан Петро без вагань згодився підтримати акцію, бо творити добро справа честі.

І тепер на території ринку «Тайстра» працють два кіоски під №13 і 12, де , при потребі та наявності посвідчення про інвалідність, кожен хто бажає може отримати вживаний одяг БЕЗКОШТОВНО.

Пункт працює уже два тижні і обслужено в ньому чимало людей. Разом з тим в ході нашої праці перехожі запропонували нам ще і приймати одяг від людей, які мають бажання його віддати. І таких теж є багато. Отже сфера дій розшириться і все заради тих, хто цієї допомоги потребує.

Ми виносимо свою подяку панові Петрові Гаєвому за розуміння та підтримку і всім тим людям, які долучилися до цієї благородної акції. Разом з тим організовувати цю роботу цілком нелегко, тому БФ « Крокус » висловлює щиру вдячність мамам з нашої організації Тетяні Куровській та Палагеї Мельничук, які практично щодня по 2 – 3 години чергують на «Тайстрі». Фонд шукає волонтерів, які могли б допомагати в цій роботі, хоч кілька годин на тиждень.

Пункт працює щодня з 10.00 до 14.00 на ринку «Тайстра» - кіоски №12 і 13.

Контактний телефон: 097 34 00 526 (Любов)

Ласкаво просимо!

Автор: Любов МАСЕВИЧ, голова правління БФ «Крокус»