друкувати


Стартував фінальний турнір VI літніх юнацьких ігор України з футболу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-21 02:15:27

Стартував фінальний турнір VI літніх юнацьких ігор України з футболу (юнаки 1995-1996 року народження). Протягом дня на МЦС "Рух" та стадіоні "Наука" відбулися три поєдинки першого ігрового дня. Збірна Київської області обіграла команду Волинської області, Збірна Вінничини виявилась сильнішою за колектив із Донеччини, а в матчі представників Львівської та Луганської областей перемогу здобули львів'яни. Саме з ними доведеться завтра зіграти збірній нашої області.

Ігрова програма дня (і турніру загалом) розпочиналася на МЦС "Рух". Збірна команда Київської області протистояла команді Волинської області. Після першого тайму підопічні Миколи Литовчака поступалися з рахунком 0:1. В другому таймі волиняни намагалися відстояти власну перевагу в рахунку, приділивши значну увагу оборонним діям, та розраховуючи на швидкі контратаки. Але кияни були в кращій фізичній формі та краще контролювали м'яч, що й дозволило їм створювати небезпечні моменти біля воріт свого суперника. Після того, як рахунок став 2:1 на користь киян, Волинська область змушена булиа піти вперед. А в останні п'ять хвилин гри підопічні Володимира Байсаровича влаштували справжній штурм воріт збірної команди Київщини. Вдалося створити декілька небезпечних моментів, але забити другий гол не судилося.

Ще в одному матчі, який відбувся на "Русі" збірна команда Вінницької області дуже впевнено обіграла команду Донецької області - 4:1.

На стадіоні "Наука" між собою зійшлися збірні команди Львівщини та Луганщини. Переможець цієї пари завтра гратиме із підопічними Віктора Поптанича. Львів'яни впевнено контролювали перебіг подій на полі протягом всього матчу. Відчувалось, що наші географічні сусіди є більш технічніші (як командно, так і індивідуально) за свого суперника. З перших хвилин гри команда Володимира Сапуги заволоділа ініціативою в центрі поля, звідки й організовувала свої атаки. Ще до перерви львів'яни тричі відзначились у воротах луганчан. Хоча, перевага в рахунку могла бути більшою. В окремих епізодах технічні львівські футболісти відверто загравалися. По перерві луганська команда пропустила ще один м'яч у свої ворота. 4:0, і завтра на нас очікує франківсько-львівське протистояння.

Фінальний турнір VI літніх юнацьких спортивних ігор

20 липня

Київська область - Волинська область - 2:1
Вінницька область - Донецька область - 4:1
Львівська область - Луганська область - 4:0

Завтра на нас очікують наступні матчі:

12:00 Волинська область - Донецька область (МЦС "Рух")
16:00 Київська область - Вінницька область ("Наука")
18:00 Івано-Франківська область - Львівська область (МЦС "Рух")

Якщо чесно, сьогодні львівська команда дуже сподобалась. Швидка технічна гра в атаці та надійна - в обороні. Саме це дозволило так впевнено переграли збірну команду Луганської області. Хоча, можливо, така перемога львів'ян є показником слабкості луганської збірної, а не сили наших сусідів. Завтра матимемо можливість це перевірити.

Шановні вболівальники, прийдіть на стадіон на підтримайте нашу команду!

Джерело: sport.if.ua