друкувати


Відбулася робоча нарада з питань підготовки до проведення «Ралі Україна»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-21 02:00:12

Прикарпаття та Буковина прийматимуть учасників п'ятого етапу чемпіонату України з ралі «Ралі Україна», присвяченого 20-ій річниці незалежності нашої держави.

Автоперегони будуть проводитися 12-13 серпня під егідою президента автомобільної федерації України Євгена Червоненка, голови Івано-Франківської облдержадміністрації Михайла Вишиванюка та голови Чернівецької облдержадміністрації Михайла Папієва.

14 липня представники Івано-Франківської облдержадміністрації брали участь у робочій нараді з підготовки до ралі у Чернівцях. Саме у цьому місті відбудеться урочисте закриття перегонів та святковий гала-концерт з цієї нагоди.

А сьогодні, 20 липня, аналогічну нараду було проведено на Прикарпатті за участю членів організаційного комітету під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Василя Плавюка.

На нараді було доручено: службі автомобільних доріг в області - подбати про стан траси Косівського району, якою проходитиме ралі; Управлінню МВС в області - вжити заходів з охорони громадського порядку; головному управлінню охорони здоров'я ОДА – забезпечити медичне обслуговування; управлінню МНС в області – здійснити протипожежні заходи; управлінню культури ОДА – підготувати культурно-мистецьку програму для учасників та гостей ралі. Координуватиме спільну роботу головне управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

У суботу, 23 липня, члени організаційного комітету збиратимуться на чергову нараду з підготовки ралі вже на Косівщині. Планують оглянути місця проведення автомобільних змагань і визначитися із новими завданнями.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА