друкувати


Мер Івано-Франківська закликав комунальників встати з чемоданів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-21 03:00:38

Не зважаючи на реорганізацію управління житлово-комунального господарства Івано-Франківська, комунальникам слід і надалі сумлінно працювати, особливо в період підготовки до відзначення в місті 20-ї річниці незалежності України - вважає міський голова обласного центру Віктор Анушкевичус.

Відповідне зауваження він висловив під час останньої оперативної наради в міськвиконкомі у відповідь на нарікання начальника нещодавно ліквідованого управління житлово-комунального господарства міськвиконкому Василя Білика про те, що невизначеність статусу службовців міського житло-комунгоспу негативно впливає на стан роботи з наведення порядку в місті.

«В управлінні 60 чоловік сидять на чемоданах, - зазначив пан Білик, - люди не знають, чи будуть вони працювати, чи не будуть. Ліквідація триває. Нові структури ще не створені».

«Хто сидить на чемоданах, той з чемоданом і піде, - зазначив з даного приводу мер Івано-Франківська, - незалежно від реорганізації зберіть людей і скажіть їм: хто сидить на чемоданах і не працює, той працювати і не буде, а хто працює, той буде працювати і в департаменті».

Автор: Сергій БІЛИЙ