друкувати


Відбулося засідання постійної комісії Івано-Франківської облради з питань бюджету

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-19 02:40:03

18 липня 2011 року відбулося засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій.

Комісією було обговорено питання внесення змін до обласного бюджету на 2011 рік та перерозподілу бюджетних призначень по головному управлінню освіти і науки облдержадміністрації на 2011 рік.

Значну увагу члени комісії приділили також бюджету розвитку, який було розподілено на попередній сесії обласної ради, а також питанню розміщення бюджетних коштів на депозитних рахунках у банківських установах.

Голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій Володимир Шкварилюк з цього приводу заначив: “Кінцеве рішення щодо розміщення бюджетних коштів на депозитних рахунках буде прийнято лише після ретельного вивчення усієї інформації щодо відсоткових ставок банківських установ, проведення відповідних консультацій та одержання належних роз’яснень від Національного банку України.

Володимир Шкварилюк наголосив, що до питання, яким чином розміщати бюджетні кошти, щоб отримати додатковий дохід, слід підходити максимально виважено.
“Це дасть змогу залучити додаткові кошти, які підуть у бюджет розвитку й за допомогою яких обласна рада отримає можливість здійснити фінансування цілого ряду додаткових заходів – відремонтувати садочки, школи, допомогти людям, яким необхідне лікування”, - зазначив Володимир Шкварилюк.

Джерело: www.orada.if.ua