друкувати


20 років незалежності України відзначатиметься у Коломиї нетрадиційно

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-16 02:00:22

У відповідності з планом роботи міської ради 13 липня 2011 року під керівництвом заступника Коломийського міського голови Ігоря Граділя відбулося засідання робочої групи по підготовці  та проведенню відзначення 20-ї річниці проголошення незалежності України.

Члени робочої групи вирішили відзначити День народження України на високому рівні. Так, заплановано проведення на Площі Відродження  загальноміської  “Молитви за Україну” за участю владик Коломийсько- Чернівецької Єпархії УГКЦ та УПЦ КП, священнослужителів інших конфесій міста, вітання з Днем Незалежності Міського голови Ігоря Слюзара та голови РДА Михайла Негрича. Відбудеться покладання вінків і квітів до пам'ятників видатних людей, загальноміський похід з Площі Відродження до міського парку культури і відпочинку імені Кирила Трильовського,  театралізоване дійство, концерт кращих колективів і виконавців міста та району, нагородження за успіхи в праці, різноманітні спортивні змагання на стадіоні “Юність”, спортивних майданчиках і площадках. Працюватиме виїзна торгівля тощо.

У зв'язку з цим робоча група пропонує всім жителям міста, району, гостям прийти на свято у вишиванках, а також у знак єдності і любові та поваги до України вивістити державні прапори не тільки на будівлях установ і організацій всіх форм власності, але й на власних будинках та балконах багатоповерхових будинків.

Джерело: Відділ організаційно-аналітичного забезпечення Коломийської міської ради