друкувати


Пенсії найзручніше отримувати через банки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-04 02:00:03

На засіданні колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області 30 червня п.р. було розглянуто результати тематичних перевірок у територіальних управліннях Фонду в І півріччі 2011 року з питань пенсійного забезпечення та вдосконалення окремих напрямків цієї роботи.

Доповідач заступник начальника головного управління – начальник управління пенсійного забезпечення Роман Берчак проаналізував помилки, які допускали спеціалісти управлінь Фонду у Верховинському, Галицькому, Калуському, Косівському, Надвірнянському, Рогатинському, Снятинському, Тисменицькому районах і містах Івано-Франківську, Калуші, Коломиї та Яремчі при веденні справ з призначення, перерахунку та виплати пенсій.

Особливу увагу на колегії було приділено питанню залучення пенсіонерів до виплати пенсій через банківські установи, оскільки за цим показником наша область, на жаль, серед гірших і не дотягує до середньодержавного показника на 10 відсотків. Це один із важливих резервів оптимізації видатків Пенсійного фонду для Івано-Франківщини, яка, до речі, перебуває на дотації з виплати пенсій.

Колегія означила причини порушень, а свої рішення спрямувала на виправлення виявлених недоліків та недопущення їх надалі.

Джерело: Головне управління пенсійного фонду в Івано-Франківській області