друкувати


Екскурсоводи Івано-Франківщини отримали акредитацію

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-04 01:00:53

Представники Акредитаційної комісії з видачі дозволів на право здійснення туристичного супроводу на території Івано-Франківської області 30 червня 2011 р. взяли участь у підсумковій атестації слухачів курсів підвищення кваліфікації екскурсоводів, які відбулись у м.Яремче.

Курси підвищення кваліфікації екскурсоводів, які проходили з 9 по 30 червня п.р., були організовані виконавчим комітетом Яремчанської міської ради за науково-методичної підтримки Інституту туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Карпатського національного природного парку та організаційної підтримки Інформаційно-туристичного бізнес-інтернет центру ФПП м.Яремче.

Переважна більшість слухачів курсів (понад 20 ос.) вже працюють з туристичними підприємствами Яремчанщини, що свідчить про затребуваність їх як фахівців екскурсоводів та гірських провідників.

Голова науково-методичної ради Акредитаційної комісії Р.Красій відзначив в цілому високий рівень підготовки учасників курсів та висловив сподівання, що всі вони у найближчий час зможуть отримати дозволи на право здійснення туристичного супроводу на території області, пройшовши відповідну процедуру.

Додаткову інформацію щодо порядку отримання дозволу на право здійснення туристичного супроводу можна отримати у секретаря Акредитаційної комісії Передерка Віталія Петровича за тел. 55-19-25.

Джерело: Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА