друкувати


У керівництві УМВС України в Івано-Франківській області відбулися зміни

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-30 03:40:56

У структурі МВС України триває процес оптимізації чисельності особового складу, відбуваються скорочення насамперед посад керівних ланок. Відповідно до цього затверджені структури територіальних управлінь внутрішніх справ, в тому числі, і в УМВС України в Івано-Франківській області.

Згідно з наказами Міністра внутрішніх справ України відтепер у начальника УМВС в області генерал-майора міліції Василя Варцаби буде 3 заступники замість сімох. Зокрема, першим заступником начальника УМВС в області призначено полковника міліції Фелика Василя Івановича. Дотепер Василь Іванович був заступником начальника УМВС – начальником міліції громадської безпеки.

Заступником начальника УМВС – начальником міліції громадської безпеки призначено полковника міліції Кизимишина Михайла Йосиповича, який до цього часу очолював УДАІ УМВС в області. Ще один заступник начальника УМВС підполковник міліції Володимир Сміх, як і раніше, очолюватиме блок оперативних підрозділів управління.

Наказом МВС України полковника міліції Валерія Зінченка призначено начальником УДАІ УМВС в області. Дотепер він був заступником керівника цього підрозділу.

Джерело: Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Івано-Франківській області