друкувати


В Івано-Франківську відкрили Центр обслуговування платників податків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-24 11:00:53

Покращити умови обслуговування івано-франківських платників податків та зробити цей процес максимально прозорим має на меті діяльність Центру обслуговування платників податків, який відкрився 23 червня при Державній податковій інспекції в місті Івано-Франківську.

В церемонії відкриття взяли участь голова Державної податкової служби України Віталій Захарченко, народні депутати України Ігор Зварич та Василь Чуднов, голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк, міська влада обласного центру, керівництво обласної ДПА.

В новому центрі діють три зали: з видачі довідок, з прийому податкової звітності та з обслуговування платників податків. А відтак, як стверджує Віталій Захарченко, платникам податків не доведеться бігати по кабінетах у пошуках того чи іншого чиновника чи керівника підприємства, оскільки все буде сконцентровано в одному місці і буде цілком прозоро – на очах оточуючих та під наглядом відеокамер. «На мій погляд, це важлива подія, – зазначив голова Державної податкової служби, – Чому? Державна податкова служба розробляє уніфіковані стандарти обслуговування платників податків. Це впливає на рівень податкової культури як платників податків, так і самих податківців».

Зі слів начальника ДПА в області Віктора Рахміля, відкриття Центру довзоволило створити 64 нових робочих місця, а вже протягом найближчих трьох місяців подібні установи з’являться при чотирьох найбільших об’єднаних ДПІ Прикарпаття.

Автор: Сергій БІЛИЙ