друкувати


На Прикарпатті проходитиме виїзне засідання Правління IСС Ukrainе

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-17 11:00:39

23-24 червня у м.Яремче проходитиме виїзне засідання Правління Міжнародної торгової палати (IСС Ukrainе) - робоча нарада з керівниками та заступниками регіональних представництв, начальниками секторів протидії злочинам та корупції.

Передбачається розглянути такі питання: «Про налагодження системного діалогу між владою та бізнесом», «Заходи, що забезпечать довіру бізнесу до влади» та підписання Меморандуму про співпрацю між Івано-Франківською обласною державною адміністрацією та інвестиційними компаніями.

Доповідачі: Президент ICC Ukraine В.Щелкунов, голова громадської організації «Всеукраїнське об'єднання підприємців малого та середнього бізнесу «Фортеця» О.Продан, представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України; Державної податкової служби України; Державної митної служби України; Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України. Директор Центру Міжнародного приватного підприємництва (CIPE Україна) Н. Баландіна виступить з доповіддю «Світовий досвід з питань корпоративного управління та боротьби з корупцією. Підтримка розвитку сектору малого та середнього бізнесу в Україні».

Відбудеться презентація інвестиційної привабливості Прикарпаття. У п'ятницю, 24 червня, о 12.00-12.30 - прес-конференція членів Правління IСС Ukrainе у конференц-залі БВ «Карпати».

Довідково. Засідання Правління IСС Ukrainе проходитиме на виконання державної Програми економічного і соціального розвитку України на 2010 - 2015 роки та відповідно до Доручення Прем'єр-міністра України Миколи Азарова від 27 травня поточного року і Програми ICC Ukraine «2011 рік – рік регіонів».

Детальніша інформація за тел.: (044) 234-26-27, моб. (096) 652 42 82 (Керівник прес-служби ICC Ukraine Марія Карпишин).

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА