друкувати


Працівники МНС побували в "Прикарпатських зорях"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-17 10:00:40

У селі Слобода Коломийського району на базі оздоровчого-лікувального комплексу "Прикарпатські зорі" 15 червня відбулась щорічна Всеукраїнська акція, ініціатором якої виступили працівники Коломийського РВ Управління МНС України в Івано-Франківській області .

За мету акція мала насамперед профілактичний напрямок, а саме: навчити дітей і дорослих правилам пожежної безпеки, поведінки на водоймищах, в інших життєвих ситуаціях, а також ознайомити з роботою оперативних служб та методами надання першої медичної допомоги постраждалим.

Діти мали можливість наочно побачити дії фахівців пожежно-рятувальної служби, а також почерпнути необхідні знання з правил безпечної поведінки.

Тепла та сонячна погода сприяла проведенню заходу, а всі події розгортались по заздалегідь розробленому сценарію. Діти були ознайомлення із заходами пожежної безпеки, оперативними можливостями підрозділів пожежно-рятувальної служби.

А також було доведено про небезпечні знахідки, що залишились в землі на теренах області ще з часів Великої Вітчизняної війни.

На акцію прибуло відділення пожежно-рятувальної частини, яка охороняє селище міського типу Печеніжин.

Діти дізнались про тактико-технічні характеристики автомобіля, озброєння, якими вогнегасящими речовинами необхідно гасити ті чи інші матеріали. На завершення рятувальники продемонстрували подачу води з пожежного ствола, а малеча приміряла бойовий одяг пожежного.

Джерело: Коломийське РВ Управління МНС України в Івано-Франківській області