друкувати


Свято для малят і дорослих

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-16 04:38:09

“Ось малята” – під таким гаслом у Івано-Франківському міському парку імені Т.Г. Шевченка напередодні Всесвітнього дня захисту дітей та перед початком літніх канікул пройшли змагання з вивчення Правил дорожнього руху.

У неділю там зібралося досить багато людей різного віку, Дітям і дорослим пропонувались теоретичні іспити з Правил дорожнього руху, велосипедна естафета, виступи команд юних інспекторів руху. Спільно з представниками молодіжних організацій проводилися майстер-класи з малювання на асфальті “Ми з ДАІ”, ліпнини з тіста, вивчення англійської мови, виготовлення ляльок мотанок з сіна.

У школярів зараз канікули, тож вони мають досить багато вільного часу, який проводять на вулиці, тим самим збільшується ризик потрапити в дорожньо-транспортну пригоду. Саме задля зменшення кількості таких випадків Державтоінспекцією проводилась акція “Ось малята” в Івано-Франківську, Коломиї та Калуші.

Варто відзначити, що за результатами юні учасники дорожнього руху не поступаються своїм старшим колегам. Учасники змагань отримали від інспекторів профілактичні листівки та книжки. Кожний охочий міг сісти у службовий автомобіль ДАІ, а переможці ще й проїхатись в ньому вулицями Івано-Франківська.

Джерело: СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області