друкувати


На Івано-Франківщині 14-річного підлітка підозрюють у вбивстві 78-річної жінки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-15 02:00:33

В Івано-Франківській області співробітники Коломийського райвідділу міліції затримали 14-річного підлітка за підозрою у вбивстві 78-річної жінки. Про це УНН повідомили у Секторі зв’язків з громадськістю облуправління міліції.

Коли старенька погнала корову на пасовище, сусідський хлопець заліз до її хати, щоб вкрасти гроші. Однак пенсіонерка повернулася швидше, ніж він розраховував, і побачила підлітка, який вистрибнув з вікна її оселі. Викритий у злодійстві, хлопець забив стареньку палицею, перетягнув її за хлів, де заховав під перегноєм.

У той же день у зв’язку із зникненням жінки сусіди викликали міліцію.Стареньку виявили мертвою з тяжкими ушкодженнями голови. Недалеко від неї міліціонери знайшли у траві грошові банкноти загальною сумою 421 грн і дерев’яну палицю.

У ході встановлення обставин і причин загибелі жінки, коли уже вкотре опитували сусідського хлопця, він детально розповів міліціонерам про те, що сталося.

Порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Підлітку через 2 тижні виповнюється 14 років.