друкувати


Сертифікацію лісів Івано-Франківщини профінансує ЄБРР

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-09 10:00:28

7 червня відбулося ІІІ засідання наглядового комітету проекту «Підтримка сертифікації лісів у Івано-Франківській області».

Андерс Портін, представник фірми Indufor Oy (Гельсінки, Фінляндія), що працює з державними лісогосподарськими підприємствами над підготовкою до сертифікації, звітував про успішне виконання запланованих дій. Він зазначив, що підготовка до сертифікації лісів Івано-Франківщини вже на фінальному етапі, її буде завершено до кінця поточного року, а вже за кілька місяців розпочнеться і сама сертифікація.

Перший етап проекту – підготовку до сертифікації, було профінансовано за рахунок Європейського банку реконструкції та розвитку. Представник Банку Крейг Девіс оголосив, про рішення фінансувати і другий етап – сертифікацію.

У засіданні комітету взяли участь перший заступник начальника Івано-Франківського ОУЛМГ Олійник Р.Р., головний спеціаліст відділу лісового господарства ІФОУЛМГ Параскевова О.М., директор УкрНДІгірліс Парпан В.І. (м.Івано-Франківськ), перший заступник директора УкрНДІЛГА Букша І.Ф. (м. Харків), начальник управління лісового господарства ДАЛРУ Романовський В.Ф. (м.Київ).