друкувати


Підбито підсумки Школи рівних можливостей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-07 04:00:43

Одна з найважчих категорій громадян є підлітки. Крім того, що цю категорію не можна віднести ні до дорослих, ні до дітей, підлітки у зв’язку зі зміною гормонального складу мають надзвичайно складний характер.

Спрямувати підлітковий потенціал у правильне русло має на меті дитячо-юнацька студія «Енергетиків», яка працює за Програмою Рівних Можливостей.

 5 червня в приміщенні Культурно-мистецького центру «Є» Івано-Франківська у івано-франківських юніорів відбулось свято закриття школи рівних можливостей. Близько двох з половиною десятків підлітків протягом року навчаються за визначеною програмою. Серед студійців є й випускники школи рівних можливостей, які студіювали програму протягом 3 років.

Цього дня випускники отримали сертифікати про закінчення навчання у школі рівних можливостей. Проте, це не означає, що вони покидають дитячо-юнацьку студія «Енергетиків». Адже з першого вересня вони отримують сертифікат помічника тренера і навчатимуть по Програмі рівних можливостей уже школярів молодшого віку.

 На свято студійці запросили цікавих гостей – це представників обласної федерації з Тейквондо, які показали свою майстерність  та журналіста Володимира Гарматюка, який розказував по цікаві будні журналістів.

Автор: Сергій БІЛИЙ