друкувати


3 червня на Івано-Франківщині перебуватиме Посол Республіки Австрія в Україні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-02 03:00:39

3 червня в Івано-Франківській області з робочим візитом перебуватиме Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Австрія в Україні Вольф Дітріх Хайм.

В обласній державній адміністрації з австрійським послом зустрінуться перший заступник голови ОДА Василь Плавюк та перший заступник голови обласної ради Василь Гладій. Також відбудеться зустріч Посла Австрії з керівництвом Івано-Франківської торгово-промислової палати.

У п’ятницю, 3 червня, співрозмовниками Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Австрія в Україні Вольфа Дітріха Хайма будуть викладачі та студенти Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.

Довідка: Вольф Дітріх Хайм, 1967 р.н, з містечка Кірхдорф-ан-дер-Кремс, федеральна земля Верхня Австрія. Одружений, виховує двох дітей. Починаючи з жовтня 2006 року, працював заступником начальника Генеральної інспекції Міністерства закордонних справ Австрії. До цього в МЗС Австрії обіймав такі посади: заступник керівника Виконавчого секретаріату з питань ЄС (2004-2006), заступник глави дипломатичної місії (радник-посланник) Посольства Австрії в Фінляндії, Хельсінки (2001-2003), а також директор Австрійського культурного форуму в Токіо/Аташе з питань культури Посольства Австрії в Японії, Токіо (1997-2001).

В МЗС Австрії Вольф Дітріх Хайм з 1994 року. Закінчив Віденський економічний університет за спеціальністю «комерційні науки»; має диплом магістра менеджменту за програмою СЕМSMasters (Барселонська вища школа ESADE Barcelona та Віденський економічний університет, які входять до CommunityofEuropeanManagementSchools - Спілки європейських шкіл менеджменту). Навчався в Національній школі державного управління Франції ENA (Ecole Nationale d´Administration) у Страсбурзі і Парижі, в коледжі MarianopolisCollegeMontreal, Канада та Університеті Сантьяго-де-Чилі, Чилі.

Вручення вірчих грамот Президентові України Віктору Януковичу відбулося 27-го серпня 2010 року.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА