друкувати


Микола Саєвич: Хтось все-таки дозволяє незаконні МАФи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-01 11:00:16

Незаконні малі архітектурні форми далі продовжують з’являтись в Івано-Франківську. Про це розповів вчора начальник муніципальної інспекції з благоустрою обласного центру Степан Кукула.

З його слів, за минулий тиждень було виявлено чотири таких МАФи. В одному випадку – по вулиці Коновальця таким оюбєктом виявився кіоск з продажу квасу, ще в трьох випадках – на вулицях Коновальця, Молодіжній та Вовчинецькій – закриті, непрацюючі кіоски з невідомими власниками.

В даний час, як стверджує С.Кукула, власнику першого об’єкта направлено письмовий припис, решта власників встановлюються.

За словами заступника Івано-Франківського міського голови з питань житлово-комунального господарства Миколи Саєвича, йому відомо про 17 незаконно встановлених МАФів. Усі їх власники в даний час звернулися до місцевих властей щодо легалізації їх встановлення. При цьому заступник мера висловив думку, що навряд чи нові об’єкти з’являються в Івано-Франківську взагалі без будь-якого погодження. «Хтось їм все-таки дав дозвіл», - зазначив пан Саєвич, вочевидь натякнувши на існування в міськвиконкомі якось тіньової корупційної погоджувальної схеми.

Автор: Сергій БІЛИЙ