друкувати


На Івано-Франківщині завершився обласний етап творчого конкурсу «Людина і ліс»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-05-25 12:00:28

У мальовничому куточку на базі ДП "Лісівничо-екологічний просвітницький центр", що в урочищі "Діброва" Богородчанського району, відбулося нагородження учасників та переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу малюнків та творів на тему "Людина і ліс".

Загалом до творчих змагань долучилося близько 500 школярів із різних районів області. Свої малюнки на природохоронну тематику демонстрували учні 1-4-х класів, твори ж писали юні майстри слова - учні 5-8-х класів.

Після І етапу було обрано 16 кращих творів та 16 малюнків, які й оцінювалися комісією, що включала вчителів української мови та образотворчого мистецтва. Усіх учасників ІІ етапу нагородили грамотами та корисними подарунками. Особливими призами були відзначені 4 кращі роботи у кожній з категорій. Автори цих робіт одержали рідкокристалічні телевізори, цифрові камери, мобільні телефони та мп-3 плеєри.

На Всеукраїнському етапі творчого конкурсу "Людина і ліс" Івано-Франківську область представлятимуть твір Гарбуз Ірини (учениці Рогатинської гімназії ім. В.Великого, м. Рогатин) та малюнок Батаєвої Анастасії (учениці Івано-Франківської ЗОШ №19, м. Івано-Франківськ). Побажаємо успіху юним талановитим природолюбам!