друкувати


На Івано-Франківщині почастішали випадки загибелі людей на воді

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-05-23 03:00:38

З настанням теплої сонячної погоди в області почастішали випадки загибелі людей на воді. Тільки за минулі вихідні на водоймах Прикарпаття потонуло четверо дітей.

Так, 20 травня в селі Ланчин Надвірнянського району під час купання у місцевому ставку потонув 11-літній мешканець цього села. Працівники річкового координаційного аварійно-рятувального центру, котрі прибули до місця трагедії, підняли тіло потонулого хлопчика на поверхню. Того ж дня нещастя сталося в селищі Заболотів Снятинського району, де під час купання в річці Прут потонула 14-літня мешканка села Келихів Снятинського району. Ще два трагічні випадки загибелі на воді сталися в Тисменицькому районі. 20 травня в селі Рибне Тисменицького району  під час купання в річці Бистриця-Солотвинська  потонула 6-літня дівчинка. А 22 травня, на пункт зв’язку СДПЧ-24 міста Тисмениця надійшло повідомлення про те, що в річці Дністер в селі Побережжя Тисменицького району під час купання потонув 16-літній житель села Ганусівка цього ж таки району. Наразі працівники річково-координаційного аварійно-рятувального центру проводять пошуки потонулого юнака.

Управління МНС в області звертається до мешканців Івано-Франківщини бути обережними під час перебування на водних об’єктах та дотримуватись правил безпечної поведінки, щоб уникнути біди.

Джерело: Управління МНС України в Івано-Франківській області