друкувати


21 травня Івано-Франківськ святкуватиме День Європи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-05-17 05:15:59

21 травня 2011 р. в обласному центрі о 12.00 на площі Ринок біля краєзнавчого музею відбудуться святкові заходи з відзначення Дня Європи. Планується проведення конкурсу малюнків на асфальті, концерту за участю дитячих колективів художньої самодіяльності, вікторин та конкурсів, а також спортивних змагань.

Організаторами святкових заходів є головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій, головне управління сім'ї, молоді та спорту, управління культури облдержадміністрації, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, а також обласні громадські організації.

В рамках відзначення Дня Європи в обласному центрі відбудеться також ряд заходів:

19 травня 2011 р. в рамках відзначення Дня Європи відбудуться дебати "На шляху до Європи". Організаторами виступають Івано-Франківський молодіжний міськвиконком та головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій облдержадміністрації.

20 травня 2011 р. відбудеться круглий стіл на тему "Шляхи інтеграції України в світовий простір". Організаторами виступають Молодіжна адміністрація та головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій облдержадміністрації.

В Івано-Франківському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств установ і організаційвідбудеться ряд заходів з відзначення Дня Європи:

18-20 травня 2011 р. буде організована виставка книг та публікацій на тему «Європейська перспектива шлях України до Європи».

18 травня ц.р. буде проведена відео конференція з Миколаївським та Чернігівським регіональними центрами підвищення кваліфікації на тему «Європа та європейці у ХХІ столітті» за участь провідних науковців міста та відповідальних працівників обласної державної адміністрації.

20 травня 2011 р. відбудеться презентація та обговорення документального фільму створеного Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств установ та організацій «Європейські традиції міського самоврядування в Україні: магістрат-дума-рада» із слухачами професійної програми підвищення кваліфікації та працівниками центру.

Джерело: Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА