друкувати


Делегація Івано-Франківщини перебуває в Португалії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-05-14 01:00:01

13-17 травня офіційна делегація Івано-Франківської області під керівництвом голови обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка перебуватиме в Португальській Республіці «з метою презентації економічного, інвестиційного і туристичного потенціалу області, налагодження контактів з представниками португальських ділових кіл».

Як про це повідомляє сайт Спілки українців Португалії, у суботу, 14 травня, о 18.00 у приміщенні Української суботньої школи "Дивосвіт" відбудеться зустріч з делегацією Івано-Франківської області на чолі з губернатором Михайлом Вишиванюком.

У технічних завданнях на відрядження делегації Івано-Франківщини до м. Лісабон передбачено: обговорення можливості започаткування міжрегіонального співробітництва з округом Алгарве, налагодження міжрегіонального співробітництва з метою обміну досвідом наукових кадрів, розширення двостороннього співробітництва у таких сферах як підтримка малого та середнього бізнесу, забезпечення взаємовигідного економічного та інвестиційного співробітництва.

Для обговорення можливостей започаткування міжрегіонального співробітництва запланована зустріч Михайла Вишиванюка з керівництвом округу Алгарве, де мешкає значна частина українців, в тому числі вихідців з Івано-Франківської області.

Разом з головою ОДА Михайлом Вишиванюком у складі делегації до Португалії — заступник голови ОДА Василь Брус, депутат обласної ради Ігор Олійник, проректор Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Ігор Ципенда та заступник начальника відділу зовнішньоекономічної діяльності та супроводу інвестицій ОДА Марія Ткачук.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК