друкувати


«Підступний сірничок» — одна з найпопулярніших у ці дні вистав Коломийського театру

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-05-06 12:00:40

«Підступний сірничок» — одна з найпопулярніших у ці дні вистав Коломийського академічного обласного українського драматичного театру ім. Івана Озаркевича зараз на устах у багатьох.

Її з великим задоволенням переглядають дошкільнята та учні загальноосвітніх навчальних закладів міста. Такі культурні тематичні заходи в рамках Днів безпеки життєдіяльності ініціювали рятувальники Управління МНС в області, а дирекція театру охоче підтримала цікаву та корисну ідею.

У виставі бравий пожежник розповів дітям історію про підступного нечемного Сірничка, який хитрощами переконав Мишку визволити його з коробки, наробив чимало біди, вщент спаливши театр Буратіно та П’єрро, а тоді втік. Сірничка піймали, пожежу погасили, а щоб такої прикрої пригоди не трапилося з дітьми, усі герої вистави заспівали пісеньку про правила пожежної безпеки. Позитивних вражень від театралізованого дійства у дошкільнят залишилось багато, а ще діти дізналися чимало корисної інформації про правила безпеки, Народну службу порятунку 101.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК