друкувати


Коломийський "Тирлич" пробився до фіналу Першої ліги

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-28 01:00:28

Нещодавно у Коломиї проходив півфінал чемпіонату Першої ліги України з баскетболу серед чоловічих команд, в якому Івано-Франківщину успішно репрезентує клуб «Тирлич».

Вдало проведений груповий турнір, в якому команда з міста понад Прутом здобула 19 перемог у 20-ти поєдинках, гарантувала підопічним Євгена Добренького участь у ½ фіналу турніру, куди потрапили також команди «Ай-Тім» (Львів), «Олімп» (Нововолинськ) і ВДПУ (Вінниця).

Коломийські баскетболісти здобули перемоги у матчах проти волинян і вінничан, водночас, дозволивши собі поступитися львів’янам. Втім це не завадило прикарпатському клубу посісти перше місце у півфінальній підгрупі «Б», виборовши таким чином перепустку до фінальної пульки разом із «Ай-Тімом».

«Ми були налаштовані виграти і нам це вдалося завдяки чудовій командній грі та організованості учасників. Сил додавала і підтримка наших уболівальників», - зазначив після завершення півфінальних матчів один з лідерів покутців Андрій Романиця.

Варто додати, що до складу «Тирлич», який змагається у першоліговій першості, входять дев’ять гравців, а саме Андрій Романиця, Роман Стефанюк, Олександр Ситник, Євген Добренький, Олександр Кіба, Дмитро Неволін, Зураб Сванідзе, Владислав Лесишин і Павло Павлюченко.

Перша ліга. ½ фіналу. Група «Б»
«Тирлич» - «Ай-Тім» - 66:81
«Тирлич» - ВДПУ – 97:67
«Тирлич» - «Олімп» - 85:71

Підсумкове становище:
1-2. «Тирлич» і «Ай-Тім» - по 5 очок; 3. «Олімп» - 3; 4. ВДПУ – 2.

Фінальний турнір Першої ліги відбудеться 30 квітня – 4 травня у місті Рівному за усію чотирьох кращих команд: «Тирлич» (Коломия), «Водник-НУВГП» (Рівне), «Ай-Тім» (Львів), «Будсервіс» (Сарни).

Джерело: sport.if.ua