друкувати


В Коломийському районі провели акцію "Працюю для тебе"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-21 02:15:55

За ініціативи Коломийського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 18-20 квітня 2011 року проходила Великодня благодійна акція «Працюю для тебе", в ході якої волонтери Центру працювали у підприємців, на підприємствах та організаціях району, прибирали території, допомагали у вирішенні господарських питань.

За зібрані кошти дітям із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах були придбані продуктові пакети.

Відрадно, що підприємці району не тільки активно поповнюють як місцевий і державний бюджети справно сплачуючи податки, а й долучаються до справ благородних допомагаючи дітям-інвалідам, сиротам, сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Зокрема значну допомогу під час проведення акції надали підприємці: Ласійчук К.М. Верхній Вербіж, Григорчук М.М. с.Раківчик , Семчук В.І. с. Коршів, Брустурняк С.Д. с.Ковалівка, Мацьків В.М. с.Сопів, «Чиста-Флора» Стовп’юк М.М. с. Спас, «Гермес-1» Палагнюк В.М. с.Сопів, АФ. «Прут» Кондитерський цех «Колосок» Ватаманюк Т.І., ТзОВ «Західнафтосервіс» Угорський М.В. с.Королівка, ДП «Коломийське лісове господарство» Равлюк І.П. Н.Вербіж.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА