друкувати


Податківцями виявлено 348 «нелегалів»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-19 02:15:23

Державною податковою службою Івано-Франківської області приділяється значна увага проведенню перевірок щодо виявлення фактів невиплати заробітної плати, ухилень від оподаткування зарплати, зокрема видачі її за рахунок “тіньових“ коштів, ведення “подвійної” бухгалтерії, використання необлікованої готівки, оподаткування незначної частини доходів, тощо.

Так, з початку року податківцями області документальними перевірками охоплено 51 юридичну особу та 50 фізичних осіб-підприємців. Як наслідок, додатково донараховано 650,9 тис. грн податку з доходів фізичних осіб, з яких 280,5 тис. грн вже надійшли до бюджету.

За результатами проведеної роботи в поточного року виявлено 348 неоформлених найманих осіб. Внаслідок проведених податківцями заходів суб’єкти господарювання оформили належним чином трудові відносини з працівниками і перерахували до бюджету 29,2 тис. грн податку із виплаченої заробітної плати. Крім цього, 179 осіб, які здійснювали діяльність без державної реєстрації, зареєструвались як суб’єкти підприємницької діяльності і сплатили до бюджету 16,7 тис. грн податків.

Джерело: Управління податкової міліції ДПА в Івано-Франківській області