друкувати


Івано-Франківщину відвідав Голова Держлісагенства України Віктор Сівець

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-16 12:00:37

13-14 квітня на території Івано-Франківської області перебував з робочим візитом Голова Держлісагенства України Віктор Сівець.

В рамках перебування керівник лісової галузі долучився до акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» і взяв участь у посадці на території Богородчанського лісництва разом із лісівниками Державного підприємства «Солотвинське лісове господарство». Він, також, відвідав ДП «Лісівничо-екологічний просвітницький центр», де зустрівся із представниками засобів масової інформації. Віктор Сівець та начальник Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства провели коротку прес-конференцію, на якій повідомили про темпи економічного розвитку і загальні показники галузі за І квартал поточного року в області зокрема, та в Україні вцілому.

Голова Держлісагенства України взяв участь у відкритті моста через річку Бистриця у с.Зелена Надвірнянського району, що з’єднує тепер присілок Березна з участком Максимець. Міст для місцевих жителів був збудований силами працівників Максимецького лісництва ДП «Надвірнянське лісове господарство».

Віктор Сівець відвідав, також, лісогосподарську дорогу до дендропарку «Явірчик», де провів огляд лісосік з використанням трелювальних установок ВАТ «Автоливмаш» та взяв участь у випробуванні експериментального зразка лебідки.

Під кінець дня було проведено організаційну нараду за участі директорів та головних лісничих лісогосподарських підприємств області, на якій розглянули пріоритетні напрямки розвитку галузі.

Ввечері 13 квітня в прямому ефірі на Обласному телебаченні «Галичина» жителі Прикарпаття мали нагоду поспілкуватися із Головою Держлісагенства України.

Зранку наступного дня Віктор Сівець відвідав ДП «Коломийське лісове господарство», де взяв участь у відкритті Отинійського лісництва. Програма 14 квітня включала, також відвідання ДП «Калуське лісове господарство» та участь у закладці дендрологічного парку, а також ознайомлення з підприємством по переробці дубової деревини ПП «Вінісін».

На останок, керівник галузі відвідав ДП «Вигодське лісове господарство» та ТзОВ «Уніплит» і взяв участь у підписанні договору про співпрацю між цими підприємствами.

Джерело: Управління лісового господарства