друкувати


Річницю Харківських угод відзначать акціями протесту

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-15 09:00:05

Опозиційні сили планують провести 27 квітня масштабні акції протесту. Про це повідомив, під час прес-конференції в Івано-Франківську лідер партії «Громадянська позиція», народний депутат України Анатолій Гриценко.

Зі слів політика, відповідних домовленостей було досягнуто під час нещодавньої зустрічі з лідерами опозиційних партій у столиці. Участь в зустрічі взяли представники УНП, НРУ, партії «За Україну», Європейської партії, ВО «Свобода» тощо. Дату 27 квітня обрано невипадково, адже саме в цей день минає рік з дня ратифікації харківських домовленостей між Україною та Російською Федерацією, які лідер «Громадянської позиції» назвав «Суверенітет в обмін на флот».

Аналогічні акції протесту пройдуть в регіонах, і в нашій області зокрема. Про це пан Гриценко домовився сьогодні з лідерами обласних структур опозиційних партій: ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», Європейської партії, Обласного Комітету захисту України та інших.

Крім зустрічі з керівникам регіональних опозиційних політизованих структур, депутат також прочитав лекції з актуальних питань національної безпеки студентами Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника та Івано-Франківського національного університету нафти і газу, зустрівся з представниками івано-франківських ЗМІ.

Автор: Сергій БІЛИЙ