друкувати


Роботи з пленеру «Фороська палітра 2011» будуть передані ТК «Буковель»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-14 06:45:19

25 художників із різних куточків України, об’єднаних спільною творчою ідеєю: розкрити таємницю єднання людини та природи, взяли участь у Всеукраїнському художньому пленері «Фороська палітра 2011». Пленер розпочав свою роботу 3 квітня і триває вже другий тиждень у містечку Форос (АР Крим) завдячуючи підтримці ТК «Буковель».

Художники відзначають,що тут надзвичайно цікаво працювати, адже ця місцевість закарбувала у своїй пам’яті багато подій, пов’язаних із відомими постатям в історії нашого краю, саме тут розміщений відомий пам’ятник садово-паркової архітектури Фороський парк. І сьогодні щедро обдаровує тих, хто не байдужий до краси: вчиться відчувати подих моря і розуміти мову хвиль, розпізнавати у гордій поставі гір твердість духу землі, захоплюватись довершеністю квітів, якими так щедро вкриває землю весна. Одним словом, пригортає Форос тих,хто прагне влитися в єдиний потік часу, щоб викарбувати його прекрасні миті у своїй пам’яті й передати на полотні, увіковічнивши їх. Враження від спілкування з природою доповнюють культурно-мистецькі та історико-краєзнавчі екскурсії.

Роботи, виконані під час пленеру, будуть передані ТК «Буковель» з метою оформлення готельних номерів та створення доброго настрою у відпочиваючих.

Джерело: Прес-служба ГК «Буковель»