друкувати


14 квітня стартує ХV Міжнародний турнір "Зірки Прикарпаття" зі спортивної гімнастики

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-14 04:00:13

Вже п’ятнадцятий рік поспіль Івано-Франківщина прийматиме на своїх теренах кращих гімнастів з різних міст України та сусідніх держав. Цього року спортивна дитячо-юнацька школа олімпійського резерву №1 гостинно зустрічає команди з Києва, Донецька, Кіровограда, Хмельницького, Тернополя, Львова, Черкас, Коломиї, а також друзів з Франції та Польщі. А це понад 100 гімнастів.

З нагоди ювілейного турніру "Зірки Прикарпаття" у приміщенні відділення НОК відбулася прес-конференція за участі головного судді змагань та віце-президента Федерації спортивної гімнастики області Людмили Голіневич, провідної гімнастки, ЗМСУ Дарії Згоби та гостей з Франції. У складі французької делегації приїхали президент, тренер (до речі, колишній мешканець Івано-Франківська) та гімнасти спортивного клубу "Ла Вайянт" з м. Кліші.

"Нам дуже подобається ваше місто, а особливо те, що тут зберігають спортивні традиції. Ми в захопленні від методики викладання гімнастики, від професійної роботи спортсменів та тренерів", - поділився враженнями президент французького клубу Стефан Зінгаль.

Отже, міжнародний турнір пройде 14-15 квітня у залі СДЮШОР №1 зі спортивної гімнастики.

Джерело: sport.if.ua