друкувати


Коломиянин Т.Криштофович виборов бронзу чемпіонату України з боксу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-14 02:00:17

Боксери Прикарпаття завершили виступ на молодіжному чемпіонаті України з боксу. Першість відбувалася в Кіровограді.

Свою півфінальну сутичку провів коломиянин Тарас Криштофович. Про цей бій кореспонденту sport.if.ua розповів тренер Михайло Ніньовський, який пробув весь чемпіонат разом з прикарпатськими спортсменами.

Півфінальний бій у категорії до 56 кг для Тараса Криштофовича був четвертим на чемпіонаті. Його суперником був донеччанин, який вважається лідером цієї ваги.

«Тарас провів хороший бій, — говорить Михайло Ніньовський. — Він боровся до останньої секунди, але все ж поступився. На мою думку, нашому боксеру просто не вистачило досвіду, тож потрібно зробити висновки і тренуватися далі».

Тож Тарас Криштофович везе додому бронзову медаль. До слова, у доробку коломийського боксера вже є медалі всеукраїнського рівня. На початку минулого року він виборов срібло юніорського чемпіонату України. А у листопаді 2010-го вже виступав у новому для себе віці — молодіжному. То був досить представницький міжнародний турнір у Білій Церкві і Тарас одразу привіз додому «срібло». І ось тепер він бронзовою медаллю дебютував на молодіжному чемпіонаті України. Тож і цей дебют можна вважати успішним.