друкувати


Коломийщиною зацікавилися туроператори з Німеччини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-12 01:27:34

Не секрет, що Коломийський район – справжня перлина духовності, краси, праці, достатку й відпочинку. Кожен населений пункт зберіг і продовжує розвивати історичне минуле, примножує традиції і звичаї, живе минулим, сьогоднішнім і прийдешнім.

Дбаючи про багатогранність, мистецтво й культуру, в районі є багато "зелених" садиб: "Княжий град", садиби Городчуків в селі Сопів, Старжинських (селище Печеніжин), Гоянюків (село Спас), Гаврищуків (село Марківка), Лукачишиних (село рунгури), Марчуків (село Слобода), два готельно-ресторанні комплекси в селі Верхній Вербіж та "Край неба", готелі "Монарх" (село Корнич), "Ольга" (село Татарів) та колиба-готель "У вуйка Василя" (село Шепарівці). Кожен з них збагачений теплом і любов'ю, гостинністю і привабливими цінами. Саме тому, мабуть, з цікавістю Коломийщину часто навідують гості з-за кордону.

9 квітня 2011 року Коломийщину відвідали учасники Форуму туроператорів Німеччини з метою ознайомлення із туристичними можливостями та наявною інфраструктурою Карпатського регіону, а також налагодження співпраці з представниками туристичного бізнесу області. Ознайомлювальний тур організовано Асоціацією гірських провідників «Ровінь» за фінансової підтримки головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації та відділу культури і туризму райдержадміністрації.

Представники туристичних підприємств, включених в програму туру, мали можливість налагодити контакти та досягнути домовленостей щодо подальшої співпраці з представниками туроператорів Німеччини.

Гостей зустрічали заступник голови Коломийської райдержадміністрації Леся Білищак, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Федор.

Учасники рекламно-інформаційоного туру відвідали Коломийський національний музей народного мистецтва Гуцульщини і Покуття ім..Й.Кобринського, Музей писанкового розпису, здійснили екскурсію до Тисового заповідника, відвідали музей на території заповідника та садибу зеленого туризму «Княжий град».

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА