друкувати


Фінішувала ХІІІ обласна спартакіада працівників освіти Івано-Франківщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-12 01:15:25

Недільний день став справжнім спортивним випробуванням для освітян Прикарпаття. Адже саме 10 квітня відбувся фінал ХІІІ обласної спартакіади працівників освіти Івано-Франківської області. Шлях до фіналу був складний та напружений, але все ж таки вони, прикарпатські педагоги, дійшли до фінішної прямої. Залишалося докласти ще трошки зусиль, щоби остаточно розкласти всі крапки над «і».

Тож команди педагогів майже з усіх районів приїхали в обласний центр, аби позмагатися за пальму першості 13-ї спартакіади. Зранку вчителі-спортсмени розпочали боротьбу за шаховими дошками, паралельно змагання тривали з настільного тенісу, кульової стрільби, міні-футболу та волейболу.

Другий рік поспіль у загальнокомандному заліку переможцями спартакіади стають франківські освітяни. Кращі результати вони продемонстрували й в окремих видах. Так, найвищі нагороди іванофранківці здобули в шахових баталіях, кульовій стрільбі та чоловічій волейбольній боротьбі. Третю сходинку наші вчителі посіли в міні-футболі та настільному тенісі, а п’ятими стали у жіночому волейболі.

Отже, перше загальнокомандне місце – Івано-Франківськ;

друга сходинка – Долинський район;

третя позиція – Галицький район.

Джерело: sport.if.ua