друкувати


Відбулися зональні змагання обласного чемпіонату КВН серед шкільних команд

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-28 04:00:54

25 березня 2011 року завершилися зональні змагання обласного чемпіонату КВН серед шкільних команд.

В Народному домі м.Галича змагалися 3 команди: «Бомба» (Галицький район), «Усмішка» (Тисменицький район), «Приколедж»(Тлумацький район) У нелегкій боротьбі перемогу здобула команда «Бомба», яка й виступатиме на фінальних змаганнях.

В м.Снятині відбулась остання півфінальна гра обласного чемпіонату шкільних команд КВН. За вихід у фінал змагалися команди КВН «Карпатські перці» з м. Яремче, «Бременські музики» зі Снятинського району, «Бомба» з Косівського району. Перемогли «Бременські музики».

Загалом у цьогорічних змаганнях взяли участь 14 команд загальноосвітніх шкіл з районів та міст області.

Фінал обласного чемпіонату КВН серед шкільних команд відбудеться 5 квітня 2011 року о 15.00 год. в залі Прикарпатського Національного університету ім. В.Стефаника, де змагатимуться переможці усіх півфіналів, а саме: команди «Онлайн» з Коломийського району, «Та ти шо» з міста Калуш, «Бомба» з Галицького району, «Бременські музики» зі Снятинського району.

Довідково: Обласний конкурс проводиться з метою створення умов для творчого, інтелектуального і духовного розвитку дітей та молоді, організації їх змістовного дозвілля та на виконання спільного наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства культури і туризму України, Міністерства освіти і науки України від 12.05.2009 р. №1576/22/392 «Про затвердження положень про чемпіонати та фестивалі Клубу веселих та найкмітливіших».

Джерело: Управління у справах сім'ї та молоді Івано-Франківської РДА