друкувати


Через хворобу М.Азаров змушений був відмовитись від поїздки на Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-25 10:15:55

Прем’єр-міністр Микола Азаров занедужав. Через хворобу він змушений був відкласти робочу поїздку на Прикарпаття, заплановану на 25 березня.

Про це 24 березня повідомив губернатор Івано-Франківської області Михайло Вишиванюк. "Насправді він захворів, він хворий", – зазначив Вишиванюк.

Пресс-секретар прем’єр-міністра Віталій Лук’янченко підтвердив, що голова уряду відклав свою поїздку до Івано-Франківської області через хворобу. "Він хворий, але на роботі з’являється", – зазначив Лук’янченко.

На запитання, чим саме захворів прем’єр і коли він тепер відвідає Івано-Франківщину, прес-секретар заявив: "Я не лікар, і не можу ставити діагноз, а до Івано-Франківської області, гадаю, він поїде вже наступного тижня".


Зазначимо, 23 березня стало відомо про хворобу президента Віктора Януковича. У прес-службі глави держави зазначили, що у президента висока температура.

Через погане самопочуття Янукович змушений був відмовитись від участі у Національних зборах депутатів рад всіх рівнів від Партії регіонів та з'їзді Федерації профспілок України.

Джерело: ТСН