друкувати


Відбулась нарада керівників шкіл Коломийського району

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-24 01:00:35

23 березня 2011 року в залі засідань Коломийської районної державної адміністрації відбулась нарада керівників закладів освіти району, в ході якої обговорено методичні рекомендації щодо проведення підсумкових контрольних робіт у 5-8 класах загальноосвітніх навчальних закладів в 2010-2011 навчальному році.

Так, підсумкові контрольні роботи у 5-8 класах ЗОШ проводяться письмово з таких предметів: українська мова, математика, історія України, іноземна мова (перша мова – англійська, французька, німецька) та російська мова ( у школах з російською мовою навчання).

Заступник начальника відділу освіти райдержадміністрації Марія Боледзюк доповіла про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2010-2011 навчальному році, згідно з яким директорам шкіл слід забезпечити виконання навчальних планів і програм та здійснити відповідні перевірки до 20 травня, а також організувати та провести ряд інших заходів, пов’язаних з завершенням навчального року.

Головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Любов Угринчук доповіла про проведення в районі операції "Первоцвіт-2011", метою якої є контроль за збереженням рідкісних ранньоквітучих рослин. З метою активізації участі учнівської молоді в природоохоронній роботі та екологічному русі, формування екологічної культури учнівської молоді, виявлення та поширення нетрадиційних форм роботи з набутих знань і досвіду розв’язання екологічних проблем проведено підсумки районного етапу Х Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти (агітбригад). Переможцями визнано команди шкіл: Турківська ЗОШ І-ІІІ ст. – І місце, Раківчицька ЗОШ І-ІІІ ст., Печеніжинська ЗОШ І-ІІІ ст.,, Пядицька ЗОШ І-ІІІ ст., Черемхівська ЗОШ І-ІІ ст., - ІІ місце, Ліснослобідська ЗОШ І-ІІ ст., Молодятинська ЗОШ І-ІІ ст., - ІІІ місце. Директорам шкіл також належить організувати роботу на навчально-дослідних ділянках відповідно до вимог Положення "Про навчально-дослідну земельну ділянку". На нараді також йшлося про рішення колегії від 09.02.2011 р. "Про стан організації харчування учнів у районі", затвердження плану заходів, пов’язаних з 25-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, підготовку до туристичних змагань та виконавську дисципліну.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА