друкувати


Рятувальники вшанували пам’ять загиблих колег-пожежних

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-24 10:15:04

21 березня минуло вже вісім років з дня тієї трагічної події, коли під час виконання службових обов’язків загинули начальник караулу СДПЧ-1 Тарас Бринецький та пожежний СДПЧ-1 Володимир Заяць.

З нагоди роковин цієї сумнозвісної події в Управлінні МНС в Івано-Франківській області відбулися заходи по вшануванню загиблих колег-пожежних.

Весняного ранку 21 березня рятувальники зібралися біля будинку №1 на Північному бульварі імені Пушкіна в місті Івано-Франківську. Вісім  років тому стіни саме цієї будівлі стали мовчазними свідками трагічної загибелі молодих героїв-пожежних: Тараса Бринецького та Володимира Заяця.

Працівники Управління МНС в області, керівництво Івано-Франківського міського управління УМНС в області, пожежні-рятувальники першої самостійної державної пожежної частини, в якій і проходили службу загиблі вогнеборці, поклали живі квіти до меморіальної дошки. Присутні  вшанували хвилиною мовчання пам’ять про загиблих колег-пожежних.

Заходи з нагоди вшанування світлої пам’яті кавалерів ордена „За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) начальника караулу СДПЧ-1 старшого лейтенанта внутрішньої служби Тараса Бринецького та пожежного СДПЧ-1 сержанта Володимира Заяця пройшли і на вулиці, названій на честь мужніх вогнеборців – вулиці імені Героїв-пожежних.

Того ж дня в Катедральному соборі святого Воскресіння отець Іван відправив богослужіння за упокій душ трагічно загиблих вогнеборців.

Джерело: Центр пропаганди УМНС в Івано-Франківській області