друкувати


Прикарпатці вибороли 3 медалі з чемпіонату України з боксу серед школярів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-23 01:00:13

На вихідних у Шостці завершився чемпіонат України з боксу серед школярів 1997-98 років народження. Змагання відбувалися з 14 по 20 березня, участь взяли близько 300 спортсменів.

Прикарпатцям вдалося вибороти три нагороди. Детальніше про змагання нашому кореспонденту розповів тренер Тарас Степанюк.

Срібну нагороду виборов іванофранківець Тарас Скринькович з обласного центру. Вихованець тренера Георгія Кряжева провів аж чотири поєдинки і лише в останньому, фінальному, поступився. Як каже Тарас Степанюк, Скринькович виступив дуже достойно, у фіналі йому протистояв учасник чемпіонату Європи одесит Раміль Гаджиєв, який своєю тілобудовою виглядав значно старшим, ніж 14 років.

Бронзові нагороди здобули іванофранківці Назар Войціх та Георгій Дондов. Останній поступився у фіналі після спірного рішення суддів. Цих боксерів тренують Тарас Степанюк і Богдан Федоришин. Усі троє призерів займаються в обласній ДЮСШ та представляють ФСТ МОН.

Команда нашої області складалася з 11 боксерів з Івано-Франківська, Коломиї та Коломийського району, Долини і Надвірної. За словами Тараса Степанюка, вже незабаром Скринькович та Дондов розпочнуть підготовку до нових випробувань. Хлопців запросили на навчально-тренувальні збори національної команди України перед чемпіонатом Європи, який відбудеться в Грозному (Росія).

Джерело: sport.if.ua