друкувати


Спортсменки з Городенки вшосте стали чемпіонками обласної першості з гандболу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-23 11:00:12

Минулого тижня, 17-18 березня, в залі Городенківської освітянської спортивної школи відбулися фінальні змагання на першість області з гандболу серед учнів ДЮСШ. Учасниками гандбольної першості стали дівчата 1999-2000 р.н. та хлопчики 1998-1999 р.н.

Вшосте чемпіонський титул виборюють господарки змагань – вихованки Городенківської ДЮСШ. Як зазначає старший тренер Богдан Аліман, ці дівчата та їх попередниці ще не зазнавали поразок на обласному рівні, щоразу підтверджуючи високе реноме Городенківської школи ручного м’яча на Україні та за її межами.

До когорти спортсменок вже долучилися нові спортивні таланти. Вперше чемпіонками області стали Людмила Ружицька, Яна Борисевич, Лілія Зайцева, Яна Ничик, Мар’яна Романиця, Вікторія Триш, Юлія та Ольга Братковські.Не обійшлося без підтримки Ольги Михайлюк, Марини Думанської, Вікторії Мороз, Тетяни Мірошниченко, Галини Дединчук, Каріни Сосновської та Тетяни Поляк.

Поступилися чемпіонкам гандболісти з Коломийського району, здобувши срібні нагороди, а бронзовими призерками стали спортсменки з міста Коломиї.

А от у хлопчачій першості переможне місце здобули гандболісти Коломийщини, другими стали вихованці Городенківської ДЮСШ і замкнули призову трійку хлопці з Коломиї. Гандболісти з Івано-Франківська посіли четверту сходинку.

Також організатори зазначають, що вперше у таких змаганнях брали участь спортсмени зі Снятинщини. Завдяки палкому шанувальникові гандболу Анатолію Личуку та голові обласної гандбольної федерації Володимиру Левицькому на базі Стецівської ЗОШ відкрито секцію гандболу. Тож приємно, що коло прихильників ручного м’яча зростає з кожним роком.

Джерело: sport.if.ua