друкувати


Відбулось засідання ради Коломийської організації Профспілки освіти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-22 01:00:42

21 березня 2011 року в залі засідань районної державної адміністрації відбулось засідання ради Коломийської районної організації профспілки працівників освіти з порядком денним:

- Про роботу Коломийської районної організації Профспілки щодо реалізації основних напрямків діяльності працівників освіти і науки України на 2011-2015 роки:

- Звіт ради Коломийської районної організації профспілки працівників освіти і науки України за період роботи з 3 лютого 2010 року по 22 березня 2011 року, фінансовий звіт та звіт про виконання Угоди між відділом освіти і районною профспілковою організацією на 2009-2010 роки;

- Про профспілкові виплати;

- Про організацію та участь в проведенні Всеукраїнського конкурсу охорони праці в установах і закладах освіти району;

- Про організацію та участь в проведенні Всеукраїнського конкурсу на кращу первинну організацію в установах і закладах освіти району;

- Про організацію та участь в проведенні огляду на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей та підлітків в установах і закладах освіти району;

- Про організацію та участь в проведенні огляду на кращий профспілковий комітет в установах і закладах освіти району;

- Про особливості роботи первинних організацій дитячих навчальних закладів;

- доповнення до складу ради первинної організації;

Учасники засідання схвалили основні напрямки діяльності Коломийської районної організації профспілки працівників освіти і науки України щодо виконання програми та завдань УІІ з'їзду Профспілки, а саме:

1. Здійснювати захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки відповідно до Конституції України, Закону України "Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності", Кодексу законів про працю.

2. Здійснювати контроль зав виконанням Угоди та Колективних договорів.

3. Здійснювати контроль за дотриманням безпечних умов праці.

4. Удосконалювати організаційну та інформаційну роботу у профспілковій організації.

5. Організовувати навчання профспілкового активу.

6. Організовувати оздоровчий та культурний відпочинок працівників.

7. Організовувати спортивну роботу працівників.

8. Організовувати дитячий відпочинок.

9. Сприяти розвитку житлової програми серед співробітників (спільно з відділом освіти).

10. Розвивати співробітництво з профспілковими організаціями освіти області та України.

11. Організувати міжнародне співробітництво з профспілками галузі.

12. Щорічно звітувати перед профспілковими організаціями району.

У засіданні взяли участь заступник голови райдержадміністрації Леся Білищак, голова районної ради Богдан Болюк, голова Коломийської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Олена Бакай та начальник відділу освіти райдержадміністрації Мирослав Бодейчук.

Не обійшлося й без приємних моментів: подарунками, грамотами та квітами відзначено кращу профспілкову організацію Отинійської ЗОШ І-ІІІ ст. (голова Світлана Богак), яка зайняла перше місце в області серед районів. Переможцем конкурсу "Жінка-лідер" стала голова профспілкової організації Печеніжинської СЗШІ дитячої школи-інтернат Марія Віщук, яка до речі, зайняла І місце в області з охорони праці. Переможців нагороджено грошовою премією.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА